Sugar Daddies

Sugar Daddies

Na het creëren van de God of the Wheels of Steel (DJ Jean) had Mozes nog een taak te gaan. Het creëren van het grootste feestduo ooit op aarde. Ergens halverwege de roaring 90’ties bevond onze god zich temidden van een Lesbisch carnavalsfeest in Café de Slof, Den Bosch. Na een wilde nacht met een gretig stel vrouwen, wist Mozes het zeker. Uit de vrucht van deze vrouwen zou het grootste Feest Duo geboren worden wat de wereld ooit gezien heeft.

Een luttele 25 jaar later troffen de mannen, genaamd Tijs en Tim, zich in hun quarter life crisis. Hun leven stond al die jaren in het teken van confetti, luchthoorns en talloze seksuele escapades. De mannen wilden wat anders, 25 jaar van dit leven voelt als 50 jaar en zodoende besloten ze voortaan door het leven te gaan als de Sugar Daddies, mannen die alleen komen om het publiek van feest te voorzien.

Verwacht van een Sugar Daddies party liveset dat alles mag en alles kan. De mannen, DJ + MC, zullen je op hun eigen manier meenemen naar de mooiste hits van de 90’s en 00’s. Verwacht remixes waarop geen bil veilig is, meezingers waarvan je nooit had gedacht dat je de tekst nog precies zou weten en rammers van het eerste uur. Boek de mannen als primetime of afsluit-act van jouw feest of kroegavond en leg je dakpannen nog eens extra vast, deze mannen komen je feestje slopen!

Presskit
Contact:

Firstnoise Bookings

Email

info@firstnoisebookings.nl

Telefoon

+31 702042600

Adres

Promenadeplein 113
2711 AB, Zoetermeer