Andrew Mathers

Deze opkomende legend heeft de nodige muzikale airmiles al behoorlijk gespaard. Met zijn vurige latin/tribal house set knalt hij elke club in het buitenland al uit elkaar. Andrew Mathers is de mastermind achter de befaamde Sean Paul – Temperature Remix die een flink aantal grote namen draaien. Naast de remixes en releases onder zijn eigen label Congo Beats Records, verzorgt hij zijn eigen radioshow en dropt hij iedere twee weken een brand new half-an-hour mix vol met de beste Latin en Tribal house van het moment.

André van Meurs (1987) uit Zoetermeer heeft al een flinke collectie aan platen, EP’s en albums op zijn naam staan onder zijn alias Andrew Mathers. Zijn creatieve brein gebruikt hij niet alleen om te produceren, ook in de club weet hij iedereen te laten dansen. Waar rook is, is vuur en een set van Andrew Mathers is smoking hot. Van begin tot eind neemt hij je mee naar hogere sferen. ANDREW MATHERS, BOEK NU!

CV:
555 Famous Club Tangier Marroko - India Tour; Indore, Hyderabad, New Delhi, Bangalore, Jaipur - Mauritius - Maison B Casablanca - Latin Village - Latin Lovers - Latin Grooves - Candyshop XXL

Approved by:
Hardwell, Kryder, Sunnery James & Ryan Marciano, Gregor Salto, Axwell, Laidback Luke, DJ Chuckie & Vato Gonzalez

Download Presskit
Portfolio